top of page

groei start hier

Wil je de uitdagingen overwinnen die groei belemmeren voor jouw IT- en technische dienstverlening? Bij Growleo begrijpen we de complexiteit van jouw sector en hebben wij de expertise om groei in jouw bedrijf te managen en naar een hoger niveau te tillen. Doe onze APK (Acquisitie kosten, interne Processen & kennis) check en ontdek waar jouw groeiblokkades liggen. 

Co Founder Growleo B.V.

WIJ HELPEN JOU GROEIEN

Waarom Growth as a Service?

Wil je meer gekwalificeerde leads met beslissers die in het koopmoment zitten van wat jij kunt leveren? En wil je je bedrijf laten groeien?

Growleo kan jou deze B2B afspraken leveren en jou helpen om daar ook klanten van te maken. Jij wilt nieuwe klanten en die krijg je alleen als je een relatie met je prospects hebt. Door die relatie wordt je degene die uitgekozen wordt, zodra het koopmoment daar is. Hoe je dat doet? Daar heb je verschillende experts voor nodig die nieuwe ontdekkingen in neurowetenschappen, software, sales en marketing toepassen. Wij werken naadloos samen om jouw aanbod makkelijk te verkopen zodra de prospect er klaar voor is (de klantreis).

Growleo bespaart je tijd en geld met een bewezen programma voor gegarandeerde bedrijfsgroei, zodat jij je kunt richten op wat je het liefste doet; het verbeteren van je bedrijf.

Bij Growleo kun je er zeker van zijn dat we er alles aan doen om jouw resultaten op korte termijn in balans te brengen met jouw gezonde groei op lange termijn. Laten we samen groeien!

Wij kijken verder..

De groeiprocessen van een onderneming gaan vaak gepaard met uitdagingen, tijdsinvestering en energie. Het is een lange, onzekere reis waarbij elke genomen beslissing van cruciaal belang kan zijn voor het succes van je bedrijf.

Vele ondernemers zijn je al voorgegaan in dit proces en hebben hun ervaringen vastgelegd in boeken en oplossingen zijn voorhanden. Echter, in de praktijk blijkt dit vaak complexer te zijn, omdat elk vakgebied uniek is en maatwerk vereist.
 

Bij Growleo gaan we verder dan alleen het genereren van leads en het toepassen van groeiformules. Wij analyseren zowel de technische als strategische aspecten van jouw onderneming. Bij Growleo bieden we een APK-check voor jouw onderneming aan. Tijdens deze check beoordelen we jouw onderneming op groei door onder andere naar Acquisitiekosten, interne processen en kennisniveau te kijken.
 

Ben je klaar om de volgende stap te zetten naar groei voor jouw onderneming? Neem het heft in eigen handen en laat Growleo jouw bedrijf een grondige APK-Check geven. Ontdek hoe je kosten kunt optimaliseren, processen kunt verbeteren en je kennis kunt verrijken.


Blijf niet langer vast zitten in groei en start hier met groeien. Klik hier om je APK-keuring te boeken en geef jouw onderneming de boost die het verdient.

Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor jouw bedrijf!

Onze services

Groei architectuur

Een bedrijf bouw of verbouw je door eerst de fundamenten te leggen.

CRM-Strategie

Onderhoud je klanten en leads optimaal door te automatiseren zodat geen enkele kans verloren gaat.

Klant- en personeelsbehoud

Behoud je klanten en personeel door data, onderzoek en strategie toe te passen in jouw organisatie.

Academy

Wij leiden farmers op tot ware hunters door professionele en persoonlijke trainingen.

Recruitment

Wij leveren hunters om jouw groei doelen op korte en lange termijn te realiseren

Branding

Wij helpen jou om een sterk merk te worden, waardoor groei op langer termijn makkelijker gaat

In-en outbound leads

Wij leveren gekwalificeerde inbound en outbound leads met beslissers van jouw ideale klantprofiel die in het koopmoment zitten van wat jij kan leveren.

Foundation

Bij Growleo geloven wij dat wat je geeft krijg je weer terug. 

Herken jij...

 • Dat je harder wilt groeien dan nu lukt?
 • Dat je meer grip wilt hebben op input vs output?
 • Dat je een strategie wilt voor gegarandeerde groei?
 • Dat je kosten per lead te hoog zijn omdat er veel leads verloren gaan door slechte opvolging?
 • Dat je zoekt naar een purpose voor je onderneming?
 • Dat je grip wilt hebben op personeelsbehoud?
 • Dat je denkt kapitaal nodig te hebben om verder te groeien?
 • Dat je meer echte sales en marketing kennis in je organisatie wilt?
 • Dat je meer gekwalificeerde leads hebt die nu willen kopen wat jij aanbiedt?

Wil jij...

 • Weten wat een groei architectuur is?
 • Minder kosten per lead betalen?
 • Minder kosten per klant betalen?
 • Meer winstgevendheid?
 • kennis over Neuro Linguistisch Programmeren voor een groei mindset en beïnvloeding van prospects?
 • De doelen die je nu hebt gesteld behalen en overtreffen?
 • Jouw klanten en personeel behouden door data in te zetten voor een nieuwe strategie?
 • Meer sales en marketing kennis?
 • Jouw klanten en leads beter geautomatiseerd opvolgen waardoor je geen kansen meer mist?
 • Een sterk merk zijn zodat groei in een volgend niveau makkelijker zal zijn omdat jij gevonden wordt?
 • Persoonlijke training en coaching op basis van ervaringen van vergelijkbare bedrijven?
 • Jouw personeel persoonlijk laten opleiden tot de top van de sales?
 • Gekwalificeerde leads met beslissers die op dit moment in het koopmoment zitten?
   

WIJ ZIJN GROWLEO

Co-Founder Growleo B.V.
Hart van Growleo B.V.

"WIJ ZIJN EEN WARM FAMILIEBEDRIJF MET EEN BATTERIJ AAN SAMENWERKINGSPARTNERS" 

Wij zijn groei-consultants. We hebben ervaring in sales en marketing, maar we hebben ook een oprechte nieuwsgierigheid naar nieuwe technologie die het werk makkelijker en effectiever kan maken. We hebben ontdekt dat er zoveel manieren zijn die naar Rome leiden en we denken niet in hokjes. De wereld verandert snel en wij omarmen verandering en technologie! We willen echt onafhankelijk zijn in ons advies. We willen helpen zonder vooroordelen. Hoe is dat mogelijk? We zijn onafhankelijk. We kunnen een gesprek met je aangaan en als je voor ons openstaat, kunnen we je helpen. Er zijn zoveel bedrijven met zoveel diensten. We zijn niet met één bedrijf getrouwd. We kunnen advies geven over elke dienst. Dat is wat ons gelukkig maakt. Omdat we jou altijd blij kunnen maken!
 

Growleo betekent de kleine leeuw laten groeien. Oftewel, bij Growleo word je de koning van de (sales) jungle. Bij Growleo streven we ernaar om ondernemingen en mensen te laten groeien. We zijn gepassioneerd in het bijstaan van ondernemingen die vastlopen in hun groeiproces. Onze aanpak is transparant, eerlijk en onafhankelijk, en we dragen de verantwoordelijkheid voor jouw groei.

Laat jouw onderneming door ons APK checken om te ontdekken waar jij op dit moment groei laat liggen en hoe je deze kansen volledig kan benutten. Wij zullen jouw onderneming met open armen ontvangen en liefdevol voeden met groei. 

Met onze diepgewortelde normen en waarden leren we je hoe je op authentieke wijze en wetenschappelijk bewezen methoden hoe je verbindingen leert leggen met klanten. In onze persoonlijke training Sales Strategie Playbook leer je hoe je dit direct kunt toepassen waardoor je direct resultaat kan verwachten.

Laten we samen streven naar groei. Bij Growleo staan we klaar om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te tillen.

bottom of page